prastgarden

Prestegården – I ett makalöst landskap finner du en riktig pärla, långt ut i på Lofotens öar. Här är avskildheten ett faktum, oavsett om du söker miljö för konferens eller en plats för reflektion.

 

En global handelsplats för växtnördar när det gäller växter som Anthurium, Philodendron, Monstera, med flera. https://stikkling.com

Kornheddinge Kvarn – Årets Lantbruksföretag i Staffanstorps Kommun

”Perfekt! Otroligt inbjudande, man kan inte fly. Man är där man är med vatten, jord, luft och eld från ljus och brasa. Elementen!”

”Här finns många rum i miljön, med mycket att vila ögonen på. Att se horisonten och samtidigt känna sig omsluten – en oas.”

”En informell miljö – det professionella i en mix med det privata/personliga, tillåtenhet och öppenhet.”

”Jag lånade ett par gummistövlar för en promenad i det daggvåta gräset, plötsligt mötte jag en röjsåg som vilade mot ett träd, den berättade.”

Deltagare i en ledningsgrupp från SVT

”I ett jobb med ständiga resor avverkar jag mängder med platser för konferenser och möten. Få sätter avtryck som Kornheddinge Kvarn. En undangömd pärla med toner av Provence. Bemötande och atmosfär i absoluta världsklass.”

Katinka Vinrot Andersen, utbildningskonsult, Stockholm

”Hej Erik, det är ett fantastiskt fint ställe ni har, underbar miljö, rika och välplacerade detaljer samt en trevlig service och välkomnande. Du kommer säkert att se oss igen.”

Eva Nilsson, rektor, Staffanstorp